En ful bild till en ful blogg :)


Smurf

Grattis Madde och JL! Självklart var Lettland det rätta svartet! Ni kanske också vet vilken färg en smurf får i ansiktet om man kväver den? ;) 





Spark igen

Oj så fel det kan gå. Det har visst kommit sparkar med nytänkande design de senaste åren. Sök på spark på blocket så får ni se någonting fult :) Tack för tipset om sparkar och synonymer på ordet synonym JPersa!

Rebus: Enkelt land.



Ursäkta

Ursäkta för felstavningen, sparken ska de vara och inte parken! Jag lovar att jag aldrig kommer göra samma fel igen eftersom jag aldrig mer kommer att skriva sparken. 

Jag förstår att ni har legat sömnlösa hela natten och funderat på köks dimms katt. Jag ska nu avslöja svaret. Får jag be om största möjliga tystnad. Oslo! Priset går till Affe och Oskar. Stort grattis! Priset är äran! 

Någon som vet en synonym till ordet synonym?

Måste slå ett slag för:

Sparken! (Fordonet sparken)

Finns det någon bättre uppfining? Den är miljövänlig, går tyst och snabbt och den är alltid säker. Nästan alltid. Utvecklingen har stått still ett tag nu för sparken. Kommer någon på något nytt som har hänt sparken de närmsta hundra åren?! Det visar på hur bra sparken är! Bättre än bilar till exempel. Hela tiden utvecklas bilar medans sparkens evolution har ståt still! Sparken är helt enkelt så bra som den kan bli!





Rebus

Okey, here's one for you!

Köks dimms katt!

Auf Wiedersehen



Äntligen!

Hallihallo!

Här är äntligen bloggen som ni alla med stor spänning väntat på!

Gustav och Simons blogg för citat, rebusar, och annat kul som händer under de långa veckorna i skolan!

Tanken med bloggen är, själviskt nog, framför allt att roa oss själva och våra kompisar! Skulle DU tycka att den är tråkig/dålig så skiter vi i det, HA!

 

Vi kommer väl försöka lägga in i alla fall ett veckans citat varje typ fredag, och kanske en rebus någon annan dag i veckan. 

Till rebusen ska vi försöka få upp en video, om det nu går på denna tveksamma(?) sida. Designen kommer vi så klart att jobba med.

 

Välkommna ska ni vara!

 


RSS 2.0