Seal hunter!!

måste bara tipsa om det fantastiska spelet seal hunter, som jag spelade för första gången i måndags. Spelet går ut på att ha ihjäl sälar innan dom tar sig över till andra sidan isen, allteftersom kommer det svårare gubbar, t.ex pingviner och isbjörnar. Du spelar som en eskimå som ser ut som en iceclimber-gubbe. Till ditt förfogande har du en arsenal av dödsbringande vapen.

inga sälar blev allvarligt skadade under spelets tillverkning. (alla dog på en gång)


gonatt //OskaR

Tvåhundra kronor

Har ni hört rykterna kring de nya pengarna i Sverige? Förslaget är att 50-öringen skrotas och ett nytt mynt med valören två kronor kommer istället. En ny sedel planeras också i form av tvåhundrakronor. Rätt kul tycker jag att det händer lite, undra vilka som blir avbildade på de nya myntet och sedeln?
-S

Clarity

på omröstning av mig har jag fastställt veckans tshirtfärger!!
Måndag- Svart
Tisdag-grön
Onsdag-blå
Torsdag-röd
Fredag-valfritt

klagomål framförs till Simon Nesterud.

Fredagscola

Hallå dära!
Om ett tag är det dags för fredagscolan i U-åker. Det är på snudden till en liten tradition som växer sig större och får allt fler medlemmar varje gång. Det hela går ut på att köpa sig en cola vid niotiden, och därefter avnjuta den i hörnsoffan och fira att helgen äntligen är här! Joina vetja!
Ha de!
-S

snabbis

jag skriver det här inlägget snabbt för att jag måste på fotbollsgträning. jag kom på att vi inte har bestämt tshirt färg till imorn, ni får säga vad ni tycker. inte grön, röd eller blå alltså.

jag lägger min röst på orange.

-O s k a r

Röd

Idag har jag ätit lingonsylt som tillbehör till frukost, lunch och middag. Det betyder självklart att det är röda T-shirt dagen imorgon! Ta på dig en röd T-shirt om du vill vara frän och tuff!

hallå

hallå, som sagt, alla ni som läser bloggen och alla som av någon anledning lyckats klicka er hit. (som om det finns några sånna) jag tänkte bara berätta för mig själv att bloggen är uppe igen. nu har jag gjort det.

Jag kan också berätta att jag skrivit färdigt min halvsides uppsats om godis, jag får förmodligen mvg plus för den.

-Oskar

Chuck Norris

Hejsan alla goa o glada läsare! Affe kör skämt om SP:are, men jag har inte hittat någon om NV.. Än.. Läger till lite fakta om actionskådespelaren Chuck Norris

"There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control"
"Chuck Norris does not sleep. He waits."
"Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is."
Allt från http://chucknorrisfacts.com/

RSS 2.0